емоционално видео

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Преслава е сред родните поп-фолк диви, които откакто станаха майки, са изключително активни в социалните мрежи. Тя постоянно споделя кадри на малката Паола, с която очевидно се отглеждат доста добре. Преди няколко дни Преслава трогна с емоционално видео, на което се вижда как двете се забавляват искрено на плажа.

След като показа в колко перфектна форма се намира в момента, Преслава не спира да споделя как преминава времето й, докато е в активна лятна почивка – разбира се на плажа и в много любопитна компания, пишат от show.blitz.bg. Заедно с поп фолк дивата е и нейната сестра Ивелина Колева, която предизвиква не по-малко внимание, въпреки че по нея няма толкова явни корекции, колкото могат да се видят вече в Преслава.

Най-атрактивна обаче, се оказа една трета приказна девойка, която не само, че обра точките на всички, но и си позволи много сладка волност, която Преслава показа в детайли от профила си в социалните мрежи. „Тая майка ми какво ми се надува с тези слънчеви очила Все едно не знае, че като ѝ дам една целувка и ще ми даде всичко, което пожелая“, пише певицата над симпатичното видео.

Преслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, е българска попфолк и народна певица. През 2018 г. сменя рожденото си лично име от Петя на Преслава. Родена е на 26 юни 1984 г. в град Добрич, в семейството на Янка и Кольо Тончеви – шивачка и международен шофьор. Има сестра, която е с три години по-голяма, и е народна певица от музикална компания „Пайнер“ – Ивелина Колева. На 14 септември 2018 г. Преслава ражда дъщеря си Паола.

Преслава е завършила музикалното си образование в училище по изкуствата СОУ „Св. Климент Охридски“ в Добрич, със специалност фолклорно пеене и музикален инструмент гъдулка. Едва 7-годишна изпява първата си песен с оркестър – „Тръгнала ми е Милена“. На 14 години участва във Великденското добруджанско надсвирване в гр. Генерал Тошево. Макар и против волята на родителите си, започва да пее още от 15-годишна по заведения. В ученическите си години със свои съученици сформират оркестър и го кръщават „Шанс“, а първия оркестър, с който е работила професионално е формация „Мега“. През лятото на 2003 г. Милко Калайджиев я открива за голямата сцена и я кани да пее с неговия оркестър в редица заведения по Черноморието, като преди това тя взима участие в клиповете към песните „Дръж ме да не падна“, „Не отказвам на жена“ и „Танцувай с мен“. Само няколко месеца по-късно Петя вече е част от музикална компания „Пайнер“ под творческия псевдоним Преслава.

Вижте още:Преслава блести на рождения си ден (Снимка)Преслава в последно време се е посветила на майчинството. Това обаче не й попречи буквално да блести…Jun 30 2020skafeto.comПреслава настоява: Нямам силикон!Преслава се ядоса заради поредни лъжливи писания в жълти издания. Този път обект на спекулациите ста…Jul 2 2020skafeto.com


loading...