емоционално послание

Никол Станкулова е една от българските синоптички, които правят много приятно впечатление на зрителите не само с професионализма си, но и със земното си и приятно излъчване. Освен това красавицата обикновено разсъждава трезво и обективно, което й печели още повече симпатии сред зрителите. Тя отново покори сърцата, след като отправи трогателно емоционално послание към дъщеря си в профила си в социалната мрежа Instagram.

Никол Станкулова ревностно пази личния си живот и по всевъзможен начин стопира опитите в публичното пространство да бъде афиширан дори детайл от живота й, пишат от show.blitz.bg. Красивата синоптичка на Нова тв наскоро направи изненадващо признание за онова, което й се случва извън пределите на телевизията, а думите й бързо предизвикаха вълна от коментари в социалните мрежи.
Никол Станкулова с емоционално послание към дъщеря си (Снимка)

„1 година! Дори не бях подозирала колко е силна майчината обич,колкото и банално да звучи! Година,в която всичко друго някак мина на заден план ! Благодарна съм за всяка една минута от тази година! Всички, които чакате точния момент за дете – не чакайте, просто не знаете какво пропускате“, пише амбициозната блондинка. Припомняме, че преди около година Станкулова роди момиченце, което скоро ще празнува своя първи рожден ден. До този момент синоптичката не е показвала малката Теа и се старае да го скрие максимално от публичното пространство, където иначе самата тя дефилира често.

Станкулова е родена на 8 август 1988 г. в София. Тя е единственото дете в семейството на полицая от 3-то РПУ Николай Станкулов и следователката от СДВР Елена Станкулова. На 6 години печели първия си конкурс за красота, а на 7 е вече водеща на предаване по държавната телевизия. Като малка разпределя свободното си време между тренировките по художествена гимнастика, плуване, балет, пиано, математика и подготовката на уроците за училище и позирането за модни списания. Завършва Софийската математическата гимназия, а паралелно с нея и Първа английска езикова гимназия като частен ученик. Като студентка записва Финанси в УНСС.Никол Станкулова избра красиво име за първородната си дъщеряКрасивата синоптичката на Нова телевизия, Никол Станкулова роди момиченце миналата неделя, съобщава …Nov 16 2018skafeto.comНова телевизия се разтресе от тази новина: Никол Станкулова слиза от екран, причината я прави луда от щастие (СНИМКИ)Красивата и умна Никол Станкулова чака бебе и вече позира гордо с наедряващото си коремче, съобщи ве…Jul 5 2018skafeto.com

loading...