https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Защо продуцентите на „Ергенът“ са знаели името на победителката още преди старта на снимките? Сериозен въпрос след спорния финал на риалити формата – сапунка „Ергенът“ по БТВ. Беше ли предварително наговорен между телевизията и продуцентите финалът и победителката в току що завършилия сезон на формата?

Отговорът е повече ДА, нагласена работа, отколкото да е било честно състезание с отворен финал. Излъга ли БТВ своите не много останали верни зрители, които изтърпяха сапунката докрая в името на „възтържествуването“ на Любовта с голямо Л?

„Ергенът“ е нагласена постановка, а това доказва списъкът на ЦИК с електронната регистрация за гласуване в Бодрум, Турция за изборите за парламент на 2 октомври миналата година, съобщава B-News.

Списъкът с електронната регистрация на избирателите е официален държавен документ! И е достъпен за всеки гражданин.

Всяка грандиозна измама лъсва заради едно малко недоглеждане. На лъжата затова краката са къси.

От регистрацията става ясно, че седмици по-рано, ОЩЕ ПРЕДИ СТАРТА на снимките, неколцина от екипа са били в заверата и са знаели, че от всички участващи девойки САМО някои (като победителката в играта – конкурс Валерия Бисерова Георгиева) са били планирани от продуцента Радослав Тушев да останат с него и с екипа му докрая на снимките в курорта Бодрум.

Общо регистрирани в ЦИК българи за гласуване в курорта са били около 50-ина човека, тяхната самоличност се пази в електронния регистър. Със сигурност много участнички не са били планирани да останат да гласуват в Бодрум.

Тоест, всички без ЕДНА са били с Нулев шанс да стигнат финала още преди старта! Екипът, планиран да остане до финала, включвал продуцента Радо Тушев, самия „Ерген“ Евгени Генчев и водещия Наум Шопов с жена му Теа. В регистрацията на ЦИК са те плюс ….жената на Ергена….или Победителката за сърцето на Евгени.

В регистъра на ЦИК за гласуване в Бодрум липсват имената на много или почти всички участнички в реалити формата – като Симона (Мони) Зенингер и кючекинята Пам, които после заформиха лесбовръзка.

И другите участнички като Полина Папаркова, Ирина Карабаджак и третата финалистка Микаела също нямат регистрация в ЦИК за 2 октомври 2022, каквато има „победителката“ Валерия. Липсват като регистрирани за 2 октомври Габриела, Боряна, Райя, Елисавета, Елена-Антоанета, Милица, Крисия, Лиа, Ивелина, Ирина, Теодора, Меган, Виктория, Джия, Айлин, Кристина!

Всички те са били отписани за финала още преди старта, за сметка на регистрираната Валерия. Още преди да пуснат камерите на запис победителката е била известна за сценаристите! Има регистрирана само една „финалистка“ в ЦИК – Победителката за сърцето на Евгени Валерия.

Призоваваме БТВ и г-н Радо Тушев да дадат на екипа ни разследващи журналисти пълен списък с трите имена по паспорт на всички участнички, за да сравним кои са имали предварителен шанс да се задържат до финала като Валерия и кои са били отписани още преди снимките! Дали има поне една такава друга такава със статута на вътрешен човек, член на екипа.

Явно този съвсем тесен либерален кръг е бързал да се регистрира и така да се подсигури, че ще даде гласовете си за любимите на БТВ „шарени джендъри“ Кирчо и Кокорчо от „Продължаваме Промяната“ в коалиция с ДБ. За каквито шарлатани са гласували такива шарлатани са и авторите и телевизията, продуцирала и излъчила лъжата „Ергенът“.

Така лъсналата нагласена работа трябва да бъде обяснена от ръководителите на либералната телевизия. Защо е направена? За да се прокламират либерално джендърските ценности през налагания образ на победителката, както предполагат бдителни граждани? Или обикновена шуробаджанащина, която се шири от години в родните медии.

Публична тайна е, че „Големите награди“ – пари и екскурзии се разпределят между близки и роднини на ръководствата и продуцентите зад гърба на чуждите собственици и още по-лошо – зад гърба на лъганата наивната публика, която гледа и участва с надеждата за истинско състезание. БТВ дължи отговори! Вечният ерген Антон Хекимян и „БТВ Новините“, които рекламираха „Ергенът“ също трябва да отговарят!

Коментар на Елиас Ели за измамата:

„Има нещо гнило в Дания“!
„Излиза, че либерастката телевизия битивитУ, още от първия момент е знаела победителят. А тя е кучкарката Валерия, защото отлеждала кучета и е в пълен синхрон с жълтопаветните соросоиди, които имат по 3 кучета в апартаментите си и са направили цяла София на „Кучешко-лайняна отврат“. Цялата отврат е, че „Ергенът“ Евгени е нямал никакъв шанс, а другите момичета са били миманс.

Задачата на Евгени е била по цял (ден) да лъже момите като селски тарикат и да ги лигави като гол охлюв по поляна. То затова още от начало са били тези“ скрити бележки“, които си разменяха с Валерия. И за капак трябваше да ѝ предложи брак. Това момче или е тъпо, или е взело поне 1 милион от продуцентите, за да се наниже на тоя тъп капан.“

Тъпи сме очевидно ние, наивните зрители, а не тези, които ядат тлъстата баница пред телешкия ни възторг.