Ергенът
Виктор със семейството си

Разтърсващ и изключително емоционален бе снощният предпоследен епизод на романтичното шоу „Ергенът“. Една от претендентките – Александра, реши да не приеме розата на Виктор и да напусне по собствено желание имението на любовта, пише Дир.бг.

„Допуснах толкова много грешки и точно поради тази причина не исках да допускам последната, от която няма да има връщане назад. От последните ситуации в нашето прекрасно изживяване осъзнах, че аз не съм сигурна в чувствата на Виктор, защото, когато трябваше да застане до мен, той награди агресията с цвете. И съм толкова сигурна в решението си, както съм сигурна, че моят път тук приключи“, обяснява мотивите си Алекс. Решението ѝ остави Виктор безмълвен, а Дениз и Виктория – изумени.

Тази вечер (20 май) от 21:00 ч. предстои големият финал на първия сезон на „Ергенът“, в който Виктор ще трябва да избере дамата на своето сърце – Дениз или Виктория.

„Остават часове до края на приключението, което започнах преди три месеца. Имам силни чувства и към Дениз, и към Виктория, но ще трябва да се сбогувам с една от тях. Трудно ми е и не знам накъде ме дърпа сърцето“, споделя Виктор на прага на най-съдбоносното си решение.

За да му помогнат да направи най-добрия избор, първият „ерген“ на България е поканил в имението майка си, брат си и най-добрия си приятел. Майката на Виктор ще има възможност да поговори насаме и с двете претендентки за сърцето на сина си, а дали ще му сподели коя ѝ е направила по-специално впечатление, предстои да разберем тази вечер. Зрителите ще станат свидетели и на последните индивидуални романтични срещи на Виктор с Дениз и Виктория, които може би ще му помогнат при взимането на решение. Каква ще бъде причината и двете да получат специална покана от Виктор да прекарат последната си вечер в имението му – отговорът в 21:00 ч. в „Ергенът“ само по bTV.

„Това мога да кажа с ръка на сърцето, че е най-романтичното пътешествие в живота ми. Само това, че се вълнувам толкова много, означава, че е изключително важен момент за мен. Обливат ме всякакви емоции, краката ми треперят, сърцето ми бие лудо – все едно ще изскочи, и… май съм влюбена“, не крие вълнението си Дениз на прага на най-важната си среща с Виктор.

„Минути преди церемонията изпитвам изключително щастие, че бях тук и почувствах всички тези емоции. Изпитвам също така и надежда, че тази вечер с Виктор ще сме заедно, а няма да ни се наложи да бъдем разделени… надявам се той наистина да избере най-доброто за себе си. И смятам, че това добро съм аз!“, споделя Виктория малко преди да разбере решението на Виктор.

Коя ще е дамата, с която Виктор ще иска да продължи взаимоотношенията си и в реалността, и дали тя ще получи дългоочакваното предложение за брак и скъпоценния пръстен, инкрустиран с диаманти – отговорът тази вечер от 21:00 ч. в последния епизод от първия сезон на „Ергенът“ по bTV.

Виж още:Изненадващ обрат: Алекс не прие розата на Виктор и напусна „Ергенът“Изненадващ обрат в „Ергенът“ – Алекс Гърдева не прие розата на Виктор и напусна романтичното риалити…May 20 2022skafeto.com

Наплатанова глобява досегашния си работодател заради „Ергенът“Съветът за електронни медии (СЕМ) се готви да санкционира Би Ти Ви заради реалити предаването „Ерген…May 19 2022skafeto.com

Хванаха Алекс и Виктор от „Ергенът“ на среща в центъра на СофияСнимки от среща между Алекс и Виктор от „Ергенът“ се появиха в групите в социалните мрежи. На кадрит…May 18 2022skafeto.com

След срама в „Ергенът“: Капитонова изчезна от InstagramВиктория Капитонова изчезна от инстаграм. Рускинята от риалити шоу „Ергенът” е била блокирана от соц…May 17 2022skafeto.com

Наум Шопов с разкрития за „Ергенът“ (ВИДЕО)Водещият на „Ергенът“ Наум Шопов открехна завесата и разкри подробности за шоуто, което се снимаше м…May 19 2022skafeto.com


loading...