румен радев дарина
Ето го зетя на президента Румен Радев
Дъщерята на Румен Радев, заснета от приятеля си Камен

Дарина, която е първородната дъщеря на президента Румен Радев, прекарва едно хубаво тийнейджърско любовно лято с своя приятел Камен Златанов. Младите актьори от театралната трупа „Ле Страпонте“ са заедно от миналата пролет и вече публично афишират връзката си.

Преди ден Дарина и Камен споделиха снимка в социалните мрежи от морето. На черно-белия фотос е видно, че президентската щерка и приятелят й са седнали край пясъчна дюна, вероятно в района около Созопол. Двамата крият влюбените си погледи изпод слънчеви очила.

18-годишната дъщеря на Румен Радев от първия брак на президента с Гинка Касякова се залюби с две години по-големия от нея Камен Златанов покрай общата им тръпка към театралното изкуство. Кандидат зетят на държавния глава Камен също е от знатно политическо семейство. Той е син на Зинаида Златанова, която бе вицепремиер в правителството на Пламен Орешарски.

Ето го зетя на президента Румен Радев
Камен Златанов и Дарина Радева са заедно от миналата пролет

Дъщерята на Румен Радев се вихри на къмпинг по нощите (СНИМКА)Дъщерята на президента Румен Радев посрещна първото утро на юли месец на родното Черноморие. Дарина …Jul 17 2019skafeto.com

Ето го зетя на президента Румен Радев
Животът като тийнейджър е лесен.
loading...