рачков анита

Димитър Рачков има нова интимна връзка, а именно знойната блондинка от Хасково Анита Димитрова, позната като участничка в „Мис Плеймейт” през 2017 г.

Само преди няколко дни разкрепостената Анита и Рачков са се завърнали от едноседмична почивка на Малдивите. На 5-звездната ваканция шоумена е представил новата си възлюбена на шефовете си – продуцентите братя Магърдич и Джуди Халваджиян. Според близки до Рачков, той вече е приютил в жилището си Анита и крои дългосрочни планове за съвместен живот с нея.

Красивата блондинка удивително наподобява Мария Игнатова, с която Рачков изкара няколко години и с която се раздели след бурен скандал. За разлика от Мария обаче, новата изгора на шоумена е със силиконов бюст и с множество корекции по тялото и лицето. Освен на еротични конкурси, Анита се е изявявала и като манекенка в агенцията със спорна репутация Х моделс, пише в. „Уикенд“.

Ето го новото гадже на Рачков

Близки до Рачков разкриват, че той се е запознал с разкрепостената блондинка преди около 3 месеца, по време на снимки за новата песен на братя Аргирови – „Ние”. Във видеото към песента участват плеяда родни знаменитости, сред които Криско, Рафи, Иво Аръков и самия Рачков. В същото видео като статистка се снима и Анита Димитрова.

Ето го новото гадже на Рачков

Рачков и Анита участват във видеото към песента на братя Аргирови „Ние“, заснето през октомври 2019 г. Тогава е пламнала и любовта между актьора и манекенката.

Ето го новото гадже на Рачков

Присъствали на снимките на видеоклипа разказват, че още тогава между моделката и шоумена прехвърчали интимни искри, които обаче били възприети от останалите като обикновена свалка. „Рачков се скъса да я майтапи, а накрая двамата си размениха телефоните. Очевидно отношенията им са се задълбочили оттогава”, коментират свидетели на първата среща между блондинката и шоумена.

 

Вижте още:
Мис Плеймейт публикува мъдри мисли голаПлеймейтката Жанета Осипова за пореден път доказа, че се чувства далеч по-комфортно, когато е по без…Feb 14 2020skafeto.com

Плеймейтка разкри в ефир своята тарифаПлеймейтката Галина Атанасова сподели коя е върховната цел на момиче като нея и начините, по които т…Jan 9 2020skafeto.com

Плеймейтката Габриела Христова: Се*сът продава, но не мога да бъда купенаПлеймейтката Габриела Христова даде пространно интервю, в което бе докрай откровена както за личния …Nov 26 2019skafeto.com

Смразяващо разкритие: Новата „Мис Плеймейт“ жертва на жестоко телесно насилиеПроблемът с телесното насилие над жените е за съжаление глобален проблем – една от неговите жертви, …Nov 25 2019skafeto.com

loading...