Николаос Цитиридис Слави си купи телевизия регистрира партията закон
Слави Трифонов

Слави Трифонов ще бъде сменен от 25-годишен грък в Би Ти Ви, съобщава Lupa.bg, позовавайки се на източник от кулоарите на най-голямата частна телевизия у нас. От 27 януари в тв ефира тръгва ново шоу в часовия пояс на „Шоуто на Слави” – 22,30 ч., в което водещ ще е абсолютно неизвестният на масовата публика Николаос Цитиридис.
Ето кой сменя Слави в Би Ти Ви

До момента той е известен като един от основните комедианти на Комеди Клуб София. Роден е през 1994 година в Атина, едва петгодишен идва със семейството си в България.

Николаос стартира stand up comedy кариерa преди почти четири години. Тогава решава да се пробва на Open Mic в Комеди Клуб София. Комикът печели наградата от 100 лева още същата вечер. Мениджърът на заведението Иван Кирков го забелязва и го кани да се включи в ускорената програма на проекта.

Скоро след това Николаос Цитиридис подписва и договор с Комеди Клуба. Проектът за ново вечерно шоу на Би Ти Ви е втори след фалстарта на „Вечерното шоу”, което бе спряно след само няколко издания през 2017-а.

В различните клипове, качени в интернет, се намеква, че водещият няма да е два метра висок и някъде в името му фигурира буквата Н.

Слави Трифонов с гръмотевичен удар – „Господари на ефира“ възкръсват в телевизията му„Господари на ефира“ ще възкръснат в ефира на телевизията на Слави Трифонов! Дългия е поканил Джуди …Nov 15 2019skafeto.com

Ето кой сменя Слави в Би Ти Ви

Според информацията през последните два месеца телевизията организира вътрешен екип под ръководството на Ангелина Белчева. За главен редактор на новия проект е назначен Цветомир Семов – бивш водещ и продуцент на Би Ти Ви Новините, както и продуцент на Новините на Нова.

Семов напусна преди години Би Ти Ви, за да се трансферира в Нова с екипа на Дарина Сарелска. След като Сарелска бе отстранена, Семов остана на работа до придобиването на телевизията от братя Домусчиеви.
Провал за телевизията 7/8 на Слави?Слави Трифонов е достатъчно популярен, за да може да издигне проект като цяла телевизия, само въз ос…Nov 12 2019skafeto.com

loading...