С титлата „Мис Плеймейт 2019“ се закичи гореща блондинка от град Казанлък. Това е 24-годишната Михаела Тодорова, която си тръгна от конкурса с чисто нов автомобил и чек за 20 000 лева.

Наградите й бяха връчени от Любен Дилов-син и Христо Сираков, а ръчно изработената короната й предаде миналогодишната победителка Жанет Осипова, съобщи trafficnews.bg.

Михаела Тодорова се състезаваше с още 12 момичета, но до последно смяташе, че не вижда конкуренция в лицето на нито една от тях.

Блондинката може да се похвали с 350 кубика силикон в гърдите, а най-близките й планова са свързани със земеделие. Тя казва още,  че не се вълнува от парите. „Даже често се улавям, че излизам някъде вечер и изобщо не се замислям имам ли пари дори да се прибера“, споделя Михаела.

Ето я новата Мис Плеймейт 2019 (Галерия)

12-те финалистки показваха танцови умения и дефилираха в два тура – по еротично бельо и в бляскави официални рокли.

Ето я новата Мис Плеймейт 2019 (Галерия)

Михаела Тодорова е модел на Плейбой още от 2018 година. Тогава не се престрашава да участва в Плеймейт, но след като получава подкрепа от майка си и баща си, решава да стане част от конкурса тази година.

Ето я новата Мис Плеймейт 2019 (Галерия) Ето я новата Мис Плеймейт 2019 (Галерия) Ето я новата Мис Плеймейт 2019 (Галерия) Ето я новата Мис Плеймейт 2019 (Галерия) Ето я новата Мис Плеймейт 2019 (Галерия)

Вярва, че любовта на гей двойките е по-силна и стабилна в много отношения, и че дори са по-добри родители.

Още:
Наша плеймейтка пребита с колан и кабел23-годишната Марешка Глущук е сред участниците в риалитито „Игри на волята“ с най-интересна лична ис…Sep 5 2019skafeto.com

Любопитно! Плеймейтското минало на Ева Веселинова й дава началния тласъкДобилата телевизионна популярност репортерка от “Господари на ефира” е новата коментаторка в предава…Sep 16 2018skafeto.com

Днешната младеж: Абитуриент пита защо Славейков е ту Петко, ту Пенчо, друг – Кирил и Методий са близнаци, а Гергана не искала да е плеймейтка„Абе, защо този Славейков го пишат ту Петко, ту Пенчо?!“. Това е въпрос на абитуриент, който се подг…Apr 24 2018skafeto.com

loading...