Жана Бергендорф

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Преди две седмици на рамото на Жана Бергендорф кацна птичето на щастието и певицата спечели баснословната сума от 250 000 лв. от Националната лотария.

Лудият късмет на изпълнителката учуди всички, най-вече феновете ѝ, които не са и очаквали нещо подобно.

Печелившият билет, който донесе печалбата на Жана е от играта „Златните пирамиди. Съкровищата на фараона“. А чекът й бе връчен лично от Захари Бахаров и Яна Маринова в ефира на Нова тв.

„С печалбата ще си сбъдна някои мечти. Искам да заведа детето си в Южна Корея и да помогна на една моя приятелка да завърши образованието си в Royal Academy, защото тя наистина го заслужава“, призна Жана с голямо вълнение.

Певицата добави още, че често изпробва късмета си в Национална лотария, а в съдбоносния ден си купила даже два билета от Свети Влас, в единия от които се оказва и голямата печалба.

„В първия момент не можех да осъзная какво се случва. Проверих числата няколко пъти. Обадих се веднага в Национална лотария и вече като ми потвърдиха оттам, че печеля, казах първо на бащата на детето ми, след това на сестра ми и после на майка ми“, сподели още Бергендорф.

„250 000 лева са една доста добра сума, едно много добро начало, не само в музикалната ми кариера, но и в отглеждането на детето ми“, каза още тя и разкри, че ще инвестира част от парите в собствен бизнес, свързан с нещата, които обича да прави.

„Мога да кажа, че още ми е еуфорично. Много приятно чувство. Пожелавам го на всеки един българин, който играе в Национална лотария“, каза Жана.Жана Бергендорф къртица на МВР?Спечелилата българския X Factor Жана Бергендорф успя някак си да се оттърве невредима по делото за д…Jul 24 2019skafeto.com