Жена влезе в психиатрия

В Лондон 28-годишната Сесил Фиела отиде в психиатрична болница след среща с „мъжа на мечтите си“, съобщава пресата в Англия.Фаталната българка М. Радева ужили британски богаташ с подла схемаФатална българка успя да измъкне крупна сума от британски бизнесмен. Върховният съд в Лондон обаче о…May 12 2019skafeto.com

Младата жена дошла от Норвегия, за да учи в един от университетите в Лондон. В Тиндър тя се запознала с невероятен млад мъж, който бързо я омаял в чата. Така Сесил се съгласила да излезе на среща с него.

„Мъжът на мечтите“ или, както той предпочитал да се нарича „диамантеният принц“, още на първата им среща отвел жената с частен самолет до България. Там прекарали страхотно, но след това поради „мистериозни обстоятелства“ човекът бил принуден да излети. Общуването им продължило в чата.

След месец любов онлайн мъжът помолил Сесил да отвори платинена кредитна карта, с която да плати за неговото пътуване и за бодигард, тъй като по думите му той имал много „врагове“. Той добавил, че бил заплашван.
Жена влезе в психиатрия след среща с "мечтания мъж" и екскурзия до България (СНИМКА)

Влюбената без колебание изпълнила всички изисквания на мъжа. „Сигурността“ му струвала 224 хиляди долара, а мъжът обещал да върне всичко до 54 дни.

Тогава студентката научила ужасната истина. „Мъжът на мечтите“ бил опитен измамник, който е издирван от полицията отдавна. Той е обвинен в кражба, фалшификация и измама.

Сесил едва преживяла жестоката истина. Тя била на прага на полудяване и трябвало да потърси помощ от психиатри, както и да премине курс на рехабилитация.

Впоследствие стана ясно, че израелската полиция е задържала Казанова. Оказва се, че Сесил не е единствената измамена жена.

loading...