Поредна интригуваща рокада се случва в БТВ! Стана ясно кой ще заеме мястото на Слави Трифонов в програмата, а избора на ръководството на медията е меко казано изненадващ.Така ли ще оправя държавата? Не е за вярване на кого стана шеф Слави ТрифоновСлави Трифонов кани роднини и приятели да работят за него. Шоуменът успя да ангажира и сестра си, ко…Sep 1 2019skafeto.com

След като месеци наред не ставаше ясно с какво ще заместят дългогодишното „Шоу на Слави“, ето че решението вече е ясно, пише „Уикенд“.

Вместо Дългия вече зрителите ще гледат… тв психоложката Ани Владимирова и нейния така наречен „риалити сериал“ „Истински истории“.

Вместо в 22:30 вечерта, когато зрителите на медията бяха свикнали да гледат актьори като Мариан Бачев и Краси Радков, вече ще проследяват сълзливи драми, за които се твърди, че са извадени от реалната практика на Ани Владимирова.

Жена сменя Слави в БТВ, решението е интригуващо и изненадващо
Ани Владимирова

Психоложката от години се занимава с подбора на участници в риалити форматите на родния ефир, но все още има и клиенти, които я търсят с истински проблеми, а тя предава случаите им на своите продуценти, за да ги превърнат в тв зрелища.Слави Трифонов разплака дългокраките красавици от „Магаданс“Слави Трифонов разпусна балет „Магаданс“. Дългокраките красавици няма повече да са част от екипа на …Aug 23 2019skafeto.com

И за да не я обвинят, че издава личните тайни на психически уязвимите хора, които я търсят за помощ, имената на реалните герои са сменени, но историите им – не. Или поне такава е официалната версия за поредицата.

„Истински истории“, което иначе търпи ужасяващи критики из мрежата, няма да замества изцяло Слави Трифонов, а ще присъства в програмата само в четвъртък и петък, и то не по цял час, а по половин.

Стартът е на 12 септември, а какво ново още ще добавят в програмната си схема, за да запълнят дупките, предстои да разберем в най-скоро време.

loading...