жестока забрана

Отношенията на кралсике особи за външните хора изглеждат лесни и невероятни, но се оказва, че това не е точно така. Ясно е, че кралицата е главата на семейството и че всеки член трябва да изпълнява стриктно ангажиментите си. Но се оказва, че кралицата е наложила жестока забрана на Кейт, която буквално е сринала херцогинята.

В началото на годината Меган Маркъл и Хари хвърлиха светската бомба на годината, като обявиха, че напускат кралското семейство, защото искат да бъдат „финансово независими“, пишат от jenata.blitz.bg. Така цялата тежест, свързана с кралските задължения на Великобритания, се стовари върху плещите на брата на Хари – принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. Те съвестно изпълняваха задълженията си докато изненадващо обявиха, че също абдикират от кралските си задължения… но само временно. Малко след това на Острова гръмна новината, че лично Елизабет II подготвя Кейт Мидълтън за следващата кралица на Великобритания.

Сега обаче стана ясно, че Елизабет II е отправила жестока забрана на Кейт. Тя не само е сринала херцогинята на Кеймбридж, но предопределя съдбата на цялото й семейство. За никого не е тайна, че Кейт иска да има и четвърто дете. Самата херцогиня на Кеймбирдж е признавала, че с принц Уилям искат още наследници. Но кралица Елизабет II категорично е забранила на Кейт да ражда още деца. Причината за това са именно многото ангажименти, които Мидълтън и принц Уилям изпълняват в последно време.

„Бременността, раждането и последвалото отглеждане на четвърто дете ще отнемат на херцогинята на Кеймбридж много време и усилия. Според кралица Елизабет II Кейт и Уилям трябва да се съсредоточат върху работата си като бъдещи крал и кралица на Великобритания и не трябва да се „разпиляват“ в други насоки. Именно заради това се появи тази забрана. Кейт обаче е срината, горчиво прие това“, споделя източник от Бъкингамския дворец.

Дали обаче някой ден херцозите на Кеймбридж ще се сдобият и с трето дете все още не е ясно. Мнозина приближени до кралския двор прогнозират, че когато Уилям стане крал на Великобритания, а Кейт се възкачи на трона като кралица, може и да се решат за ново попълнения към трите им деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Вижте още:Кейт Мидълтън се промени драстично, феновете ѝ са озадачени (СНИМКИ)Малцина си спомнят, че преди появата на Меган Маркъл в британското кралско семейство, Кейт Мидълтън …Apr 8 2020skafeto.comКейт Мидълтън се чувства виновна, че излъгала децата сиКейт Мидълтън се чувства виновна, че излъгала своите деца. Херцогинята на Кеймбридж им казала, че и …Apr 18 2020skafeto.com


loading...