рачков потене

Снощи бе даден отговор на въпроса, който хиляди българи си задаваха с месеци, а именно „Къде е Рачков?“. Известният телевизионен водещ се появи в целия си блясък, вече без отшелническия си вид, начело на свое вечерно шоу, наречено „Забраненото шоу на Рачков“. Защо „забранено“ биха попитали някои? Както самият водещ отбеляза, тъй като му били забранили да се шегува с редица личности и редица ситуации, той решил да го кръсти по този начин.

Сред първите гости на Рачков в шоуто му, продължило два часа, бяха комиците Краси Радков и Любо Нейков, както и неповторимият Мариус Куркински, който истински развълнува публиката със своята поява и своите вълнуващи истории, пише Дир.бг.

Част от бенда на шоуто, защото и то като всяко вечерно шоу си има музикален бенд, е Рафи Бохосян. Но това не бе единствената музикална изненада за зрителите. Часове след раждането на второто му дете, в шоуто на Димитър Рачков се появи Криско и то в необичаен дует с певицата Росица Кирилова.

Сред гостите в публиката бе и проф. Тодор Кантарджиев, който неколкократно стана обект на шеги и закачки от страна на водещия и неговите колеги. Кратко участие в шоуто тази вечер отбелязаха също Илиана Раева и Кубрат Пулев.

В края на предаването Азис гостува в „Забраненото шоу на Рачков“ и то точно на 43-ия си рожден ден. Но най-емоционалната среща всъщност бе между Азис и неговата майка Гергина, която бе дошла от чужбина, за да изненада сина си. И двамата не можаха да сдържат сълзите си, когато майката на певеца се появи, докато той изпълняваше песента на Роси Кирилова „Най-добрата дума“.

Виж още:Истината за отношенията между Геро и Рачков„Обичам Митко Рачков! Ако някой търси някаква сензация или скандал, просто не е познал. Не ми е ника…Mar 4 2021skafeto.com

Рачков става най-богатият актьор с новото си шоу, заплатата му е космическаДимитър Рачков няма да бъде водещ на новия сезон на „Като две капки вода“, защото за пръв път ще има…Feb 25 2021skafeto.com

Мария Игнатова пак дразни РачковМария Игнатова вече не пази ревностно личния си живот, а започва да го афишира все повече. Блондинка…Feb 16 2021skafeto.com


loading...