Зара Биг Брадър

„Биг Брадър“ е предаване, което претърпя редица промени през годините. Истината е, че първите сезони на шоуто бяха най-интересни, тъй като в тях участваха нормални хора. Една от брадърките от първите сезони е Зара. Тя бе доста провокативна, но в момента е наистина неузнаваема, както се вижда и на снимката.

Помните ли с какво скандално поведение доби популярност брюнетката Зара в риалити формата „Биг Брадър“? Години по-късно от този провокативен образ няма и следа, а Зара се е превърнала в ходещо изкушение, по което няма нищо излишно, пишат от show.blitz.bg. Преди години риалити героинята имаше доста излишни килца за сваляне, а сега е като извадена от списание за фитнес и хранителни режими. Брюнетката не крие, че от години внимава не само с какво се храни, но и на какъв тип тренировки залага. А резултатите са налице!
Помните ли Зара от "Биг Брадър"? Неузнаваема е (Снимка)

Зара привлича неудържимо вниманието, където и да се появи, защото тялото й е направо без забележки. И особено по време на периода на карантина, брюнетката дори още повече е засилила натоварването си в домашна обстановка – до такава степен, че дори и най-верните й последователи са изумени от крайния резултат. „Как да бъдете винаги във форма? Просто не спирайте да тренирате“, е написала бившата брадърка под една от снимките си. А под друга пояснява: „Винаги предизвиквайте тялото си и стимулирайте ума си. И може би в това време с по-малко разсейвания всички ще научим нещо ново за себе си“.

Big Brother е телевизионно реалити предаване, в което определен брой участници (обикновено 12 – 15), живеят в къща за около 3 месеца под непрекъснатото наблюдение на телевизионни камери. Идеята за предаването се появява в Холандия, където се състои и първото издание през 1999 г. Оттогава негови варианти се срещат по целия свят (Англия, Австралия, Германия, Канада, Испания, САЩ), като това е една от най-успешните телевизионни продукции, включително и в България. Името на шоуто произлиза от романа 1984 на Джордж Оруел, в който Големия брат (Big Brother) управлява диктатурата си като непрекъснато наблюдава поданиците си чрез техните телевизионни екрани и им напомня това с фразата „Големият брат те наблюдава!“.

Вижте още:Ники Кънчев разкри ще се завърне ли шоуто „Биг Брадър“Шоуто „Биг Брадър“ дълги години бе в ефира на Нова телевизия. Първоначално, в предаването участваха …Nov 13 2019skafeto.comУволниха от работа Папи Ханс заради простотиите в „Биг брадър“Уволнен от работа се оказа Папи Ханс. Певецът, чието истинско име е Константин Трендафилов, освен ка…Apr 4 2019skafeto.com

loading...