Захари Бахаров дебел

Избраният наскоро за най-секси българин без коса Захари Бахаров се отдалечи максимално от понятието за секси, пише Secret.bg. Звездата от “Под прикритие” е качил поне 20 килограма.

Актьорът качи снимка в социалните мрежи, за която изрично уточни, че е без филтри. На нея е с побеляла брада и двойно лице. Акцентът на снимките са бузките на Бахаров, качени като на пиедестал върху доста снажно телосложение. “Ивак, какъв толуп си станал”, коментира един от последователите му, говорейки му като на любимия герой от сериала Иво Андонов.

Някои пък се усъмниха, че рязката промяна във визията на Захари Бахаров е свързана с професията му и скоро ще го видим в нова роля.

Захари Бахаров е неузнаваем! (СНИМКА)

Вижте още:
Захари Бахаров се поглези с Мерцедес за 170 бонаПандемията наруши работния ритъм на актьорската гилдия, но пък повечето звезди на родната сцена се п…Mar 30 2021skafeto.com

Захари Бахаров сменя Димитър Рачков в Нова?„Забраненото шоу на Рачков“ бързо се превърна в голямото откритие на актуалния телевизионен сезон. П…May 27 2021skafeto.com


loading...