защо Дони се е стопил

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Алекс Сърчаджиева се стъписа от външния вид на Дони Векилов, който се появи в предаването ѝ по bTV като изненада на съпругата си Антоанета Добрева – Нети. Актрисата и водеща логично попита директно колежката си в театъра в каква форма е любимият ѝ, който в последните години действително е драстично отслабнал и тревожи сериозно почитателите си.

„Заради теб ли отслабна Дони? Много хора казват, че ти си го изтормозила“, зададе директно Алекс този въпрос към Нети, която обаче, не само, че не се засегна, но и явно очакваше нещо подобно, защото последва бърз отговор.

Блондинката дори се пошегува, че сигурно много хора я смятат за лош човек, след което сподели истинската причина за това Дони буквално да се стопи физически. „Винаги съм готвила това, което Дони иска“, сподели актрисата, която дели живота си с певеца вече 23 години.

Нети разказа, че вече 10 години Дони яде предимно риба и това е причината да отслабне така драстично. „Сега вече яде и вегетариански храни“, добави изпълнителката на „Луната спи“, за да успокои притеснените за здравето на мъжа ѝ фенове.

Нети, която разказа подробно на Сърчаджиева какво прави самата тя, за да поддържа перфектната си фигура, сподели и още една интересна подробност за храненето на семейството си.

Като отдадена майка, която отделя и доста време за йога, актрисата е решила отрано да се създаде отношение към здравословното хранене на 12-годишната си дъщеря Лили, като още отсега определя менюто на детето си според известната диета „Зоната“.

Сърчаджиева обаче, учудено попита дали не е рано на тази възраст да се въвеждат ограничения в храненето на едно дете, а Нети бе категорична, че просто е загрижена и според нея е важно да предпази дъщеря си и да я възпита да се храни правилно.

„Обградени сме от толкова много храни, които са боклуци!“, възмути се актрисата, която скоро ще се окичи и с титлата „доктор“. Тя обаче не е свързана с медицината, а с нейното поприще на сцената. Нети подготвя докторантура в сферата на мюзикъла и оперетата, която ще добави и академичен акцент към кариерата ѝ на изпълнител, пише show.blitz.bg.