Устатата легенда на БНТ Маргарита Михнева стана баба за сефте на достолепните 68 години това лято, но упорито крие новината от всички, като дори не е почерпила за щастливото събитие в най-близкия си приятелски кръг. Странното поведение на култовата телевизионерка веднага породи куп слухове, като фрапантният е, че невръстното хлапе е… чернокожо и бабата се срамува да го афишира, пише lupa.bg.

„Знам аз точно коя бабичка ги пуска фитили, все пак живеем врата до врата“, енигматично коментира ситуацията журналистката. И се похвали, че благоверният на единствената й щерка Неда е мъж от сой, високообразован и от добро семейство.

Макар зетят да остава скрит за широката публика, Михнева твърди, че лично й е дошъл на крака в София да иска ръката на щерка й, както и да се запознае с бившия й съпруг Петър Михнев – таткото на Неда. Двамата с известния соц плейбой и приятел на Иван Славков са разведени от десетилетия.

Маргарита и Петър на изписването на Неда от родилното

В последните години Маргарита дели времето си между България и Женева, където живее при дъщеря си Неда. В Швейцария щерката преподава в най-престижния местен колеж – „Льо Розе”, но сега Михнева е притеснена, че покрай пандемията от коронавирус може да остане без работа. Това била и една от причините младата жена да избере този момент, за да забременее и да бъде под защитата на местните социални закони. Роденото на 21 август момиченце се казва Леона-Магарита, кръстено на зодията и на баба си.

У нас Михнева взема солидна рента от огромен апартамент на жълтите павета, точно срещу сградата на Народното събрание и е в състояние дори да помага финансово на младото семейство.

loading...