защо не се е оженил Рачков

„Замислете се само, когато се задава въпрос – зрителят отговаря преди участника – ако не знае отговора – научава нещо повече. А представете си само какво удоволствие е за един заврян зет той да знае отговора на въпроса, а тъщата – не“, заяви на Рачков Петър Вучков, легендарният водещ на „Минута е много“.

„Ей, заради това не съм се оженил. Защото не мога да надговоря тъщата – не, че някога съм имал тъща, де“, засмя се водещият на „Забраненото шоу на Рачков“.

С това си признание къде на шега, къде не, но дребният комик отново не пропусна да припомни, че никога не е минавал под венчилото. Lupa.bg припомня, че той има един син от сценаристката на „Откраднат живот“ Христина Апостолова. Двамата са разделени от доста години, след като Христина се залюби с продуцента Евтим Милошев.

После бившият водещ на „Господари на ефира“ имаше доста дълга връзка със своята колежка Мария Игнатова, като на няколко пъти се събираха и разделяха, докато не скъсаха окончателно преди 2 години.

От близо година Димитър има връзка със силиконовата красавица Анита Димитрова и нещата изглеждат сериозни, но ще видим дали ще се стигне до брак.


loading...