здравословен проблем

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Ани Салич е една от водещите в България, които се славят с професионализъм, поради което и повечето зрители я харесват и уважават. Тази връзка между зрители и телевизионен водещ е важна, защото така предаванията, в които той участва са по-успешни. В момента обаче Салич се мъчи, заради неочакван здравословен проблем.

Въпреки че изглежда фантастично за дама, която неотдавна чукна 50, годините все пак се отразяват на телевизионната фурия Ани Салич, предават от show.blitz.bg. Звездата на Нова телевизия споделила пред близки, че зрението ѝ отслабвало застрашително в последно време е вече едва чете от аутокюто. За да прикрие, че недовижда, водещата от година периодично слага и маха различни модели очила, които очевидно не вършеха работа.

Ани дълго време се съпротивлявала да сложи диоптри, но напоследък главата започнала да я боли жестоко и да мъчи безсъние, пише „Уикенд“. След преглед лекарите категорично установили, че причината за неудобствата е прекомерното натоварване на зрението и тя сложила лещи. Водещата се шегува, че навлиза в третата възраст, но всъщност нуждата да носи очила я дразни безкрайно, споделят колеги от Нова телевизия.

Ани Салич е родена на 22 април 1969 година в Благоевград. Завършва английска езикова гимназия в родния си град, а след това специалност „Научна информация“ в Колежа по библиотечно дело в София. Работи последователно като секретарка и преводач. Продава лекарства и коли. През 1995 г. започва работа като репортер и водещ на собствено публицистично предаване по Нова телевизия, наречено „В сърцето на София“. След това става водещ на новините по Канал 3.

В същия канал работи и по политическото предаване „Да разпръснем мъглата“. След конкурс Салич става водеща на новинарски емисии по bTV заедно с Юксел Кадриев. На 20 декември 2013 г. напуска bTV и преминава да работи в Нова телевизия, където води централната емисия новини и седмичното предаване „Извън новините“, което се излъчва само един сезон.

Вижте още:

Ани Салич крие брак със строителен предприемачДва развода са белязали съдбата на новинарката Ани Салич. Само най-близките хора от нейното обкръжен…Sep 1 2019skafeto.comАни Салич побесня, показа „палата си“ и отсече: Ще има разплата има – тук, не на небето (СНИМКА)„Жълти медии отново лъжат за баснословната ми заплата от 18 000 лева, за апартаменти, които имам в С…Aug 13 2019skafeto.com


loading...