Зейнеб Гала

Зейнеб Маджурова е сред водещите в родния ефир, които се славеха с непрестанна усмивка и чар. Когато роди обаче, тя слезе от сцената на телевизията и се отдаде на майчинството. Ясно е, че има промяна в живота й, но се оказва, че Зейнеб не иска и да чуе за Гала – доскорошната си колежка, но не заради скандал между двете, а просто защото тя не планира да работи в скоро време.

Зейнеб Маджурова роди дъщеря си Мириам преди 5 месеца и още страда от недоспиване. Или поне така изглежда от последните й снимки в социалната мрежа, предават от show.blitz.bg. Блондинката е видимо състарена и под очите й плуват черни сенки, а лицето й е изпито. Покрай грижите за новороденото младата майка е доста отслабнала, но пък иначе твърди, че се чувства добре.

Зейнеб открай време е против естетичните корекции и предпочита да бъде естествена. 35-годишната туркиня не си слага филъри и ботокс, a неизбежните промени, свързани с възрастта, вече започват да личат по лицето й. Въпреки това Маджурова не се притеснява и даже рядко ползва грим в ежедневието си, за да крие несъвършенствата. Тя слагаше по-силен макиаж само за ефир, но пък сега е в майчинство и надали скоро ще се върне в предаването „На кафе“. Пред свои близки блондинката споделила, че се е посветила на дъщеря си и засега няма планове да работи, пише „Уикенд“. Младата майка може да си позволи да бъде домакиня, защото бащата на детето й – милионерският наследник Стоян Балевски, е добре осигурен финансово.

Двамата са заедно от години, но нямат сключен брак и живеят на семейни начала. Казват, че подписът в гражданското не им е необходим, за да съжителстват щастливо и спокойно. Името, което Зейнеб избра за щерка си, е разновидност на традиционното Мария, има еврейски произход и означава „любима, желана“. Тя дълго се колебаела как точно да кръсти момиченцето и накрая избрала нещо нетипично, но благозвучно и запомнящо се.

Бебето Мириам се появи на бял свят без усложнения с впечатляващи мерки – над 4 килограма. Заради размерите му Маджурова се подложила на секцио, но бързо се възстановила след операцията. Тя се похвали, че до седмия месец почти не й личало, че е бременна, но въпреки това момиченцето й се оказало тежко и голямо. Докато плодът растял в утробата й, блондинката с турски произход не се отказала от активния начин на живот. Ежедневно се разхождала на чист въздух, а в деня преди раждането била в планината с мъжа си Стоян. Изминала повече от 8 километра, ала не почувствала умора, а по-скоро прилив на енергия.

Зейнеб до последно избягваше публични изяви и не говореше за деликатното положение, в което се намира. Само с най-близките си споделила, че очаква дете, защото вярвала, че този момент е интимен и искала да го запази само за себе си. „Наслаждавах се искрено на всеки миг. Не съм го крила, просто не исках да го демонстрирам“, споделяла е Маджурова. Сега тя избягва да показва и наследницата си, защото не иска да превръща личния си живот в публично достояние. Зизу, както я наричат приятелите, предполага, че е заченала на остров Пукет. С мъжа й бяха там на почивка през миналата пролет, а малко след това репортерката излезе от светлините на прожекторите. Щом разбрала, че е бременна, тя се обадила първо на родителите си, а после доверила и на Гала, която е сред най-добрите й приятелки. Плевенчанката искрено се зарадвала на новината и като майка дала някои съвети.

Тъй като в началото Маджурова страдала от неразположения, водещата я убедила да си вземе дълга почивка. Зейнеб отдавна напираше да роди от милионера Балевски и да го върже с дете, но едва сега успя да осъществи намеренията си. През последните години тя ясно усещала тиктакането на биологичния си часовник и осъзнавала, че няма време за губене. За неин късмет, заченала бързо и безпроблемно, а резултатът вече е налице. Семейството твърди, че иска още деца, но поне след 2-3 години.

Вижте още:Зейнеб разкри защо е родила секциоЗейнеб Маджурова стана позната на зрителите като една от синоптичките на Нова. След това тя бе част …Nov 20 2019skafeto.comЗейнеб роди и се помоли: И таткото е много хубав, и аз, дано на двама ни да прилича (ВИДЕО)Репортерът в предаването „На кафе“ Зейнеб Маджурова стана майка. Малката Мириам се роди в края на ми…Nov 12 2019skafeto.com


loading...