Зейнеб Стоян Балевски

Зейнеб неочаквано призна, че е сключила брак с бащата на детето си Стоян Балевски в новото видео в своя канал в Ютюб. Брадърката категорично отрече да има проблеми със свекър и свекърва си и обясни, че двете семейства са изключително близки и са прекарали времето по време на изолацията плътно заедно.

„Те са преживели много неща, живели са на различни места по света и нямат предразсъдъци“, обясни Зейнеб.

Тя трябваше да коментира различни публикации за себе си, за които призна, че не обръща внимание. Именно докато говореше за родителите на Балевски, телевизионерката натърти, че двамата вече официално са семейство, но не навлезе в подробностите за сватбата, пише Хотнюз.

„Благодарна съм на цялото семейство на Стоян, че ме прегърна с позитивизъм още от първия момент на нашето запознанство. Ние вече сме официално семейство и сме в едни прекрасни отношения“, обясни красавицата, която дари Балевски с щерка.

Тя е категорична, че изминалата година е сплотила фамилията повече от всякога.

Вижте още:
Зейнеб напуска „На кафе“Астралните близначки Гала и Зейнеб Манджурова, които винаги са изтъквали близките си отношения се ра…Feb 16 2021skafeto.com

Зейнеб се състари след раждането, не иска да чуе за ГалаЗейнеб Маджурова е сред водещите в родния ефир, които се славеха с непрестанна усмивка и чар. Когато…Apr 13 2020skafeto.com

loading...