Зейнеб bTV

Повече от 2 месеца Зейнеб е част от екипа на „Тази сутрин“ по bTV с развлекателна рубрика, свързана с актуални и любопитни новини. Красивата туркиня за първи път проговори за преместването си от Нова в конкурентната bTV, видя Lupa.bg. В интервю за Grazia Mama Зизу разкри как съвместява ролята на водещ и на майка на 2-годишната Мириам, и за това как се е променил животът й след нейната поява.

„Щастлива съм, че направих тази промяна. От една страна, ми се връщаше на работа след 2-годишно отсъствие от телевизията, а от друга – исках да направя нова крачка за себе си. Така че какво по-добро решение от това да отида в bTV“, признава Маджурова, която не страда за раздялата с Гала.

Красавицата, която стана известна в „Биг Брадър“, допълва, че от медията първо са я поканили в екипа си, а след това са водили преговори под каква форма да се случи това.

„Идеите ни съвпаднаха с това, че ръководството на телевизията и в частност екипът на сутрешния блок са имали желание да направят нов различен сегмент, който да обхваща повече лайфстайл теми, където вярвам е моята сила. Беше въпрос на тайминг и единодушно взехме решение, че това е най-доброто позициониране за мен, появявайки се на екран“, допълва Зейнеб, която е запазила приятелските си отношения с водещата на „На кафе“.

Вижте още:
Люта завист в БТВ: Зейнеб на прицел на новите колежкиЗрителите на БТВ и последователите на Зейнеб Маджурова в социалните мрежи да не очакват да видят ско…Dec 6 2021skafeto.com

Ето какво раздели Зейнеб и мъжа йРаботата на Зейнеб Маджурова в Би Ти Ви застава между нея и мъжа й. Двойката, която и без това живее…Dec 12 2021skafeto.com


loading...