гаджето на Черната Златка Димитрова бански гадже

Златка Димитрова свали горнището на банския и се потопи в бургаското море. Кадърът удивява не само с еротичната гледка, но и със синьото небе и води, които се сливат в едно. Откакто има нов мъж, плеймейтката не пропуска да демонстрира радостта си от живота. Феновете й в Инстаграм също не се свенят да я закачат с команди като „Обърни се!“ и комплименти като „Прекрасна жена“.

Прясно влюбената брюнетка обаче е твърдо решена този път да запази максимално дълго самоличността на мъжа до себе си, за разлика от предишни години, когато щастлива, че е влюбена, го споделяла на момента с целия свят.

„За мъжа до мен ще ви разкажа в момент, в който съм сигурна. Омръзна ми да бъда тази първичната, бързаща да сподели щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила ще се опитам максимално да скрия личния си живот”, обясни неотдавна Злати. Еротичното й морско дефиле обаче със сигурност би искало да изрази състоянието, в което се намира в момента и удоволствието й от живота.

Вижте още:
Златка за бившия: Използвач, оплете ме в мрежите си„Той е използвач. Оплете ме в мрежите си, защото съм известна. Възползва се от славата ми, за да тру…Mar 20 2021skafeto.com


loading...