златка димитрова гадже

Най-обсъжданата светска двойка в Бургас се разпадна. Плеймейтката Златка Димитрова е била шута на своето гадже – фитнес инструктора Кирил Танев. Страстната връзка на двамата бургазлии продължи близо две години и всички вече мислеха, че любовта ги е свързала доживот. Да, ама не. Твърди се, че Златка е прекратила всякакви отношения с него, изтрила всички снимки и развалила общите им проекти. В момента от фейсбук профилите на двамата е видно, че нещо се е случило, пише Флагман.бг.

Нито Златка, нито Кирил качват общи снимки и любовта вече не витае във въздуха. Последните фотоси на Черната Златка са от вчера, един от тях е от фотосесия, а останалите – семейни снимки, на които Кирил Танев не присъства.

Злите езици говорят, че Танев е извличал доста сериозни дивиденти от факта, че се е хванал с плеймейтката, която заради популярността си, дърпала напред всеки един негов проект. Кирил Танев и Златка Димитрова се запознават във фитнес залата и първоначално споделят само общата си страст към спорта. После обаче се харесват и се сближават, и двамата са разведени, имат по едно дете.

Вижте още:
3 домашни тренировки от Златка Димитрова (Видео)Златка Димитрова в последно време е особено запалена по тренирането и запазването на добра физическа…Apr 8 2020skafeto.com

loading...