златка благой

Хормоналният баланс на Златка Райкова очевидно е извън нормите, за което подсказва новият скандал, който е спретнала на половинката си Благой Георгиев. Проблемите в рая са свързани с… големината на камъка на годежния ù пръстен.

Повод за гнева на доскорошната блондинка се оказала познатата женска суета, пише „Хотнюз“, а сравнението с бившата половинка на ексфутболиста Есмер Омерова допълнително нажежило обстановката.
Златка изпадна в ярост и захвърли годежния пръстен

Наскоро татарката се похвали с огромния диамант, който е получила от годеника си Макс Давидов. Щом видяла пръстена на ръката й, Златка веднага установила, че камъка на нейния пръстен е поне четири пъти по-голям от този, който Джизъса й подари.

„Виж бившата ти какви диаманти получава! Аз толкова ли съм заслужила?! Пари ли нямаш, че ти досвидя за по-голям камък“, крещяла плеймейтката. Златка толкова се ядосала, че отказвала да носи годежния си пръстен. Според запознати бившият футболист вече се оглеждал за ново бижу.

Потресаващото в случая е, че това е третият път, в който плеймейтката му връща диамант. Благо й подари годежен пръстен още по време на участието им в „Биг Брадър“.

Бижуто тогава обаче, бе „спуснато“ от продуцентите с цел реклама на известна марка и бе твърде малко за претенциите на Златка.

След като излязоха от Къщата, Джизъса й направи официално предложение с нов пръстен, със значително по-голям диамант. Райкова бе доволна от размера, докато не видя този на Омерова.

Припомняме, че Благо и Есмер се разведоха миналата година, а преди няколко месеца татарката се сгоди за новия си приятел. Според запознати сватбата им ще изпревари тази на Георгиев и Златка и ще е съвсем скоро.
Златка изпадна в ярост и захвърли годежния пръстен
Дълго пазената тайна на Благо и Златка се разкриОт значително дълго време се коментира дали плеймейтката Златка и новата й любов Благо Джизъса ще ст…Mar 22 2019skafeto.com

loading...