Златка гоблени и Благой хейт Георгиев венци стефанов

Страшен хейт се изля в социалните мрежи срещу Златка Райкова и Благой Георгиев заради реклама на медицинска процедура. Става въпрос за вливане на витамини и минерали в организма на които вече се подложиха и други ВИП-персони като Константин и Анелия. Двамата влюбени се показаха с абокати на ръцете, но вместо да предизвикат интерес към вливанията, бяха яко критикувани за решението си.

„Лекар съм. И честно казано не разбирам каква е тази терапия. Ако искате витамини,минерали,пробиотици,ами хранете се адекватно.

Поне вие имате средства за това. Не си вливайте венозно разни коктейли. Даже и в Натриев хлорид да са разтворени,пак вливате излишни за тялото ви електролити. И нарушавате РН-то на организма. Пък,и една банка с нещо си надали ви дава кой знае какво. Ако го правите за реклама…лоша е!!!. Рекламирайте друго за здраве-спорт,храни. Но,не и подобни манипулации. Още повече,че съм сигурна,че нямате нужда“, пише следовница на Райкова.

„Ужас и безумие“, възмущава се друга. Повечето пък решиха, че двамата дават кръв за хора в нужда и останаха разочаровани от рекламната акция, на която са се подложили. Без да дават ухо на злобните подмятания плеймейтката и футболистът заминаха за Малдивите, пише Hotnews.

Вижте още:
Бившият на Златка стяга сватба с нова силиконка (СНИМКИ)Бившият на Златка Райкова – Георги Валентинов хич на тъгува за екс половинката си и е щастлив с нова…Jan 4 2022skafeto.com


loading...