Златка Райкова роди

Златка Райкова роди и стана майка за първи път. Преди броени минути Благой Георгиев-Джизъса се похвали, че е станал татко и публикува снимка от родилното на страницата си в социалната мрежа Фейсбук.
Златка Райкова роди (СНИМКА)

„Вчера е история, утре е мистерия, днес е дар от Бога, ето защо ние го наричаме подарък. Благодаря ти, БОЖЕ, че ме дари с НЕГО!!! Благодаря ти, Златка Райкова, за това прекрасно създание БЛАГО-МЛАДШИ. Обичам ви!“, написа Георгиев.

Това е четвърто дете за Благо от трета различна жена и първо за Златка. Джизъса има дъщеря Йоанна на 9 г. и син Давид (6 г.) от бившата гимнастичка Христина Витанова, а от брака с Есмер е наследникът му Елай, който е на две годинки.

Златка Райкова се чувства добре след раждането. Тя ще бъде изписана в сряда от болницата.Бременната Златка Райкова отиде на погача за бебе, учи се на ритуала (ГАЛЕРИЯ)Златка Райкова, която очаква съвсем скоро раждането на първото си дете, сподели снимка в Инстаграм п…Sep 17 2019skafeto.com

Папарак щракна бременната Златка по бански (СНИМКИ)Златка Райкова е поредната родна знаменитост, която бе разобличена, че умишлено вталява фигурата си …Aug 27 2019skafeto.com

loading...