Златка Райкова анцузи Благо и Златка

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Русата Златка показа, че има чувство за хумор. Ревнивата красавица се надсмя над секс списъка на любимия си Благой Георгиев. „Общуваш ли с бившата на мъжа ти и какво мислиш за нея?“ – фен попита Златка, а тя иронично му отговори – „тя да не е само една“ и добави хилещо се човече.

Както е известно, полузащитникът има богат списък от бивши жени и деца, пише Lupa.bg. Благой бе сгоден дълги години за гимнастичката Христина Витанова и има 2 деца от нея. Джизъса има разпаднал се брак и с танцьорката Есмер Омерова, която също го дари с дете – Елай. Разбира се, това не изчерпва секс завоеванията му, но другите му връзки бяха мимолетни.

Златка е известна с болезнената си ревност, но явно е приела факта, че бившият футболист е имал доста жени и гледа с насмешка действителността. Все пак и тя не отстъпва на Джизъса по брой завоевания в леглото си, но от мъжки пол.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by zlatkaraykova (@zlatka_raykova)

Вижте още:

Златка се фука с нова усмивкаС чисто нова усмивка се изфука плеймейтката Златка Райкова. По примера на любимия си Благой Георгиев…Dec 23 2020skafeto.com

Райкова си удължава краката с 10 смРусата Златка най-после призна, че се прави по-висока и с по-дълги крака на снимки. Блондинката от П…Nov 5 2020skafeto.com


loading...