„Предизвикателството прието“ – следвайки това послание във фейсбук десетки родни знаменитости публикуваха свои детски снимки, пише lupa.bg. Обикновено детската вълна залива социалните врежи в Деня на детето – 1 юни, но тази година тя значително подрани. Причината – пандемията от коронавирус и социалната изолация, принудила милиарди хора по света да стоят вкъщи, за да се предотврати разпространението на заразата.

Фризьорските салони затвориха, никой не пътува никъде и хората се принудиха да си пускат младежки фотоси, смеят се потребители на социалната мрежа Facebook. Публикувани бяха снимките на няколко известни български артисти, които приеха предизвикателството.

Популярният певец и актьор Орлин Павлов пусна своя морска фотография от преди петнайсетина години. Тогава Олрин е на 25, като снимката е поставена в рамка.

СНИМКИ на звездите като малки разсмяха мрежата

Това е актьорът Димитър Баненкин, който също е щракнат на плажа. „Начи като почнете с тия ваши предизвикателства! Не знам, не знам!!! Ама и аз да не остана по назад, барабар Петко с мъжете! Само да смее някой да напише нещо лошо“, усмихва се актьорът, станал популярен покрай участието си в сериалите „Скъпи наследници“, „Под прикритие“. Баненкин е и звезда в сериала „All Inclusive“, който сега върви по Нова телевизия.

СНИМКИ на звездите като малки разсмяха мрежата

„Стойката е важна“, коментират по детската снимка на Баненкин негови приятели. „Тя е в основата на всичко, но да не забравяме банския с джобче и шапката тип “борсалино”!“, отвръща шеговито талантливият актьор.

5-годишното момченце с цигулката, елегантно кръстосало крак върху крак, е актьорът Димитър Маринов. Той от години работи в Холивуд и се снима във филма „Зелената книга“, награден с „Оскар“ за най-добър филм. Дмитър изпълнява ролята на руския челист Олег. Самият Маринов от малък свири на цигулка.

СНИМКИ на звездите като малки разсмяха мрежата

„Чавдарчето е примерно дете, играе, пее, учи се, чете…“, написа пък звездата на Народния театър Валентин Ганев и също помести във фейсбук своя момчешка снимка като ученик в началните класове.

СНИМКИ на звездите като малки разсмяха мрежата

Прекрасната малка балерина е актрисата от Варненския театър Веселина Михалкова.

СНИМКИ на звездите като малки разсмяха мрежата

loading...