знаменитости

Инстаграм е една от социалните платформи, които в момента е на гребена на вълната. Използва се от всички – малки, големи, нормални хора и знаменитости. Фокусирана основно върху визуалното съдържание, платформата дава възможност на хората да споделят преживяванията и хобитата си както с близките си, така и с непознати хора.

За повечето звезди е наистина трудно да останат „инкогнито“, което означава, че нищо, което правят не може да остане извън светлината на прожекторите – особено в интернет, предават от iwoman.bg. Въпреки че основната причина знаменитостите да използват социалните медии е да имат начин за общуване с феновете, през последните години някои от тях осъзнаха, че могат да използват същите тези мрежи, за да направят точно обратното. И така, ето кои са звездите, за които вече се знае, че използват тайни профили, за да следят другите и да качват снимки, които не искат да са публично достояние.

1. Дженифър Анистън
Актрисата официално се присъедини към Instagram миналата седмица, но разкри, че от доста време „дебне“ в платформата, благодарение на таен акаунт. Признанието на любимата ни „приятелка“ дойде във вечерното шоу на Джими Кимъл, където тя каза, че „е искала да разбере по-добре света на социалните медии.“

2. Бела Хадид
Наскоро обявиха Бела Хадид за най-красивата жена на света. Моделът, който от край време се подвизава под светлината на прожекторите, явно също е имал от глътка свеж въздух. Миналата година се появиха задкулисни снимки от пътуването на Бела до Япония, които по-късно тя добави към официалния си профил, споменавайки очевидно фалшивото си име „Ребека Хараджуку“.

3. Джъстин Бийбър
Отново през 2018г. фенове откриха фалшивия профил на Джъстин Бийбър, който е имал само три качени снимки. Повече от очевидно е, че тийн идолът не е използвал страницата, за да публикува фотоси, а да „шпионира“ други хора.

4. Ариана Гранде
Този акаунт се задържа тайна много кратко време, но това съвсем не означава, че певицата е спряла да го използва. Напротив, тя редовно публикува снимки и размисли за живота от гледна точка на своето домашно прасенце Piggy Smallz.20 звезди, които кръстиха децата си с нелепи именаНелепи имена има много. Проблемът е, че за да се стигне до тях, е имало родители, които са мислили в…Oct 24 2019skafeto.comКои са звездите, които разчитат на доходи от страничен бизнесБизнесът е нещо, с което не всеки може да се справи. В същото време, когато имаме някакъв капитал, с…Oct 8 2019skafeto.com


loading...