Зорница Линдарева

Зорница Линдарева е една от противоречивите известни личности у нас. Една от причините за това бе участието й в един от сезоните на предаването „ВИП Брадър“, където в началото зрителите й симпатизираха, след което обаче страстите рязко се промениха, след като тя не показа с поведението си, че заслужава доверието на хората.Днес Зорница Линдарева изненада с нов имидж и признание.

Зорница Линдарева отваря нова страница в живота си. Известната манекенка, чийто участия в „Биг Брадър“ се помнят и до днес, вече е с чисто нов имидж, пишат от show.blitz.bg. Новата визия на красавицата е абсолютна изненада за последователите й в социалните мрежи, които едва ли са очаквали чак толкова драстична промяна в любимката си. Зорница Линдарева вече няма да носи екстеншъни на главата си, а вместо това ще има по-семпла и делова подстрижка.

„Предприех всичко това, защото не желая хората да ме приемат като фатална жена. Никога не съм била такава“, сподели пред „Уикенд“ Линдарева, която наскоро дори е получила покана да бъде лектор по темата „Комуникацията между хората“ в столичен център по психология. След като чула предложението, Зори веднага се съгласила, защото психологията е нейна отдавнашна страст, само че в последния момент отменила ангажимента си. Причината – негативен коментар по неин адрес в интернет от страна на психоложка. „Някаква психоложка написа много обидни думи за мен в сайта на центъра. Не исках да влизам в конфронтация, затова реших да не чета заплануваната лекция. Нямам желание да се забърквам в излишни скандали“, категорична е Линдарева.Без прецедент: Син на известна манекенка и столичен бизнесмен мина през много операции, за да се превърне в жена26-годишен петричанин успя да постигне промяна на пола и името си в женски със съдебно решение. Безп…Mar 30 2018skafeto.comЖената на Ники Дойнов – скандална манекенка. Ето как си изкарвала хляба, преди да се влюбятНики Дойнов е един от родните водещи, които са обичани от зрителите. От 1997 година работи в Нова те…Jan 4 2018skafeto.com


loading...