Зуека жилище

Луксозно 4-стайно жилище срещу „скромните“ 600 бона е продал емигриралият Васил Василев-Зуека. Просторният скъпарски обзаведен апартамент се намира в центъра на София и е намерил своя нов собственик за отрицателно време.

Малко след като се нанесъл в Испания, Зуека предложил апартамента си за продан на няколко агенции. Въпреки завишената цена от 2000 евро на квадрат, луксозното жилище бързо било продадено заедно с цялата покъщнина на актьорското семейство.

Комикът и втората му съпруга Ани Василева решили, че е най-удобно да продадат жилището заедно с цялото обзавеждане, барабар с бебешко легло на сина им Стефан. Самата Ани лично наела дизайнерска фирма преди няколко години, която да се заеме с обзавеждането – последен писък на модата, пише „Ретро“.

Тя била голям почитател на винтидж стила, който е доста скъпа изработка. Само за ретро кухнята си Ани и Зуека заделили над 100 000 лева.

Зуека продаде луксозното си жилище в София за 600 бона (Снимки) Зуека продаде луксозното си жилище в София за 600 бона (Снимки) Зуека продаде луксозното си жилище в София за 600 бона (Снимки) Зуека продаде луксозното си жилище в София за 600 бона (Снимки) Зуека продаде луксозното си жилище в София за 600 бона (Снимки)

Жилището разполага с просторен дневен тракт, три спални и две бани с обща площ от 155 кв.м.

Преди да закупят апартамента, с Ани живееха в близко до София село в двуетажна къща. Заради изградено в последствие сметище в района, семейството продава името и заживява в центъра на столицата.

Вижте още:
Дъщерята на Зуека проговори, вече е взела решение дали да го последва в чужбинаДъщерята на Васил Василев-Зуека и Нина Димитрова (създателите на театър „Кредо“) Девина Василева раз…Sep 20 2021skafeto.com

Зуека разказа за емигрирането сиВасил Василев – Зуека проговори за емигрирането си пред своите приятели и колеги Малин Кръстев и Гер…Sep 17 2021skafeto.com

Камен Донев: Не съм като Зуека, не съм искал никога да емигрирам„Никога не съм бил привлечен от мисълта да остана някъде извън България. Много обичам да пътувам по …Sep 12 2021skafeto.com

Зуека убил човек в катастофа?„Преместих се да живея в държава, в която има правила и в която законите се спазват” казва в популяр…Sep 6 2021skafeto.com


loading...