Скандалната Мис България Радинела Чушева, която е и сред последните адреналинки от „Господари на ефира“, хвърли голяма бомба в ефир. Оказа се, че наред с похотливия Рачков, неговият колега Зуека не пада по-долу по отношение на жените.

Родната миска, която породи противоречиви коментари за външността си и доколко е редно да представя страната ни на такъв конкурс за красота, се оказа идеално по вкуса на емигриралия Васил Василев – Зуека.

Това стана ясно от последния епизод на „забраненото шоу на Рачков“, който беше посветен на предавания от миналото, които не са на екран в момента. Съвсем естествено, акцентът падна върху „Господари на ефир“. В студиото връхлетяха всички адреналинки, а Рачков направи анкета сред тях, за да разбере той или Зуека ги е свалял повече.

Момичетата единодушно определиха Димитър Рачков за сваляч номер едно, но изглежда Радинела Чушева е имала друг обожател. „Зуека не ме оставяше на мира“, изригна миската. Още една адреналинка потвърди нейните думи, но всички останали не скриха похотливите мераци на Рачков към тях, а той видимо се притесни на сцената в собственото си шоу.

Палавият Зуек атакувал „Мис България“

Вижте още:
Мис България 2019 Радинела Чушева в 70-годишната венчална носия на прабаба си (СНИМКА)В края на месец ноември миналата година Радинела Чушева, която е позната на българския зрител като б…Jan 16 2020skafeto.com

Мис България лъсна с нова провокация (Снимки)Мис България 2019 Радинела Чушева лъсна с нова провокация. Бившата адреналинка показа най-милото си …Sep 9 2021skafeto.com


loading...