Зуека сина

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Зуека е сред известните личности у нас, които обикновено са винаги на ниво. Това важи както за професионалните му ангажименти, така и за личния му живот. Днес ще ви представим някои детайли от възпитанието на сина му, които на много хора ще се сторят странни.

Васил Василев-Зуека и съпругата му Ани са много стриктни и спазват всичко, което националния оперативен щаб препоръчва още от началото на извънредното положение у нас, пишат от show.blitz.bg. Актьорът, когото гледаме всеки понеделник в хитовото шоу за имитации „Като две капки вода“, се оказа неочаквано взискателен и принципен към най-близките си, което е дори похвално предвид масовото неспазване на карантината.

Тази година Зуека и жена му потготвят 6-годишното си момченце за първи клас, а малкият Стефан вече не само, че може да пише, но и да чете на два езика. Няма търпение да дойде и първия учебен ден, въпреки че все още не е ясно дали на 15 септември ще пракрачи прага на училището физически или ще му се наложи да го прави онлайн, стана ясно от гостуване на актьора в „На кафе“ по Нова тв.

Зуека призна още, че двамата със съпругата му Ани не водят Стефчо дори и по детските площадки в парка, защото все още не са спокойни, че е достатъчно хигиенично и безопасно. „Караме тротинетки единствено навън и то на места, където няма много хора и като спираме не пипаме абсолютно нищо. Вкъщи има и един батут, на който отвреме на време скача“, добавя още Василев.

Наскоро Васил Василев-Зуека отпразнува 50-годишния си юбилей у дома, в компанията на жена си Ани, сина си Стефан и дъщеря си Девина, която е плод на любовта му с актрисата Нина Димитрова. 20-годишната Девина живее и учи в Англия, но заради ситуацията с разпространението на коронавируса се прибрала у нас и кара карантина при майка си.

Вижте още:Зуека призна: Писна миВасил Василев – Зуека е един от най-познатите и обичани от публиката български актьори и водещи. От …Nov 4 2019skafeto.comЗуека: Ако държавата не помогне, няма как да стъпим пак на кракаВасил Василев – Зуека, от любимото водещо дуо познато на зрителите след няколко сезона забавление, б…May 3 2020skafeto.com