Ивана форма

Ивана не се появи в „Забраненото шоу на Рачков“, каквато реклама за участието й течеше дни наред в ефира на Нова тв. Певицата на народа трябваше да е част от епизода, посветен на ретро чалгата, но поради здравословни проблеми не успя да се включи в епизода.

„Уважаеми приятели, извинявам се на вас и на прекрасния екип на „Забраненото шоу на Рачков“ и най-специално на моя приятел Митко Рачков, но поради здравословно неразположение, няма да мога да се включа в предаването тази неделя. Бъдете здрави!“ – написа тя в социалните мрежи.

Певицата на народа разкри, че Рафи, който е ръководител на бенда в шоуто, е направил супер микс с нейни песни, който ще остане за следващия път.

Вижте още:
Край на ергенлъка! Рачков обяви дата на сватбатаКомикът Димитър Рачков разплака фенките си, след като снощи по време на „Забраненото шоу на Рачков“ …Nov 22 2021skafeto.com

Димитър Рачков ще асфалтира пътя до палата си с общински париДимитър Рачков е успял да си издейства да асфалтират път до новия му палат в Еленския Балкан. Комикъ…Nov 19 2021skafeto.com


loading...