Ивана трогна

Всеки човек, независимо от това дали е известен или не, има своите идоли в живота. Някой, който му е дал надежда, че може да постигне мечтите си,, някой на когото да се възхищаваме растейки, което от своя страна да ни накара да работим усърдно, за да постигнем онова, което искаме. Поп-фолк фурията също попада към тези хора, които са благодарни на своите идоли. Ивана трогна феновете си с тази снимка и емоционалното признание, с което я описа.
Ивана трогна с емоционално признание (Снимка)

Ивана никога не е крила, че в живота й има хора, на които не само, че искрено се възхищава, но и направо се разтреперва, ако се случи да е заедно с тях на една сцена, пишат от show.blitz.bg. Такива вълнения предизвиква във фолк дивата музикалната легенда Васил Найденов, а това, което изкусителната брюнетка сподели за него, разтърси мрежата с искреността си.

„Васил Найденов – #уважение, #респект, #възхищение! А да сме на една сцена, вярвайте, е вълшебно изживяване!“, написа певицата над споделена снимка, на която позира до Найденов. И да, двамата са били на една сцена, което със сигурност е оставило у Ивана много ярък спомен, към който тя често обича да се връща. С искрения си пост пък, поп фолк изпълнителката спечели голяма червена точка от феновете си, които й оставяха кой от кой по-сърцераздирателни коментари.

Ивана е родена на 31 януари 1969 г. в Айтос. Тя е единственото дете в семейството на Кина и Тодор Калудови. Всички в нейния род са музиканти, като най-голямо влияние върху нея упражнява баща ѝ. Той е известен акордеонист. Бабата, на която Ивана е кръстена, също е била певица. Твърди се, че Ивана е била едва 4-5-годишна, когато е запяла. Първата песен в детския ѝ репертоар е „Имала майка едно ми чедо“. Бащата на певицата работи със свой оркестър по Черноморието. Ивана е завършила специалност Финанси в Стопанска академия, Свищов, но не е работила нито един ден по тази си специалност. По време на следването си се омъжва и през 1993 г. ражда дъщеря си Теодора.Ивана маха силикона заради деформации на бюста си: Ако някой държи на мен, ще ме хареса и без силиконЕдна от най-големите звезди на родния ни поп-фолк – Ивана, е решила да се раздели със силиконовите с…Oct 15 2017skafeto.com


loading...