Ивана форма

Фолк звездата Ивана, която неведнъж е споделяла, че от години се бори с наднорменото тегло, сюрпризира феновете си със снимка, на която изглежда по-слаба от всякога, пише Труд.

Певицата на народа от доста време спазва специален хранителен режим, а резултатът е виден. На 52 години звездата от Айтос може да се похвали с може би най-добрата си форма от години насам.

Последователите й в социалната мрежа останаха раздвоени в мненията си. Докато по-голяма част от феновете се възхищават от новата фигура на любимката си, други са категорични, че я харесват по-пищна.

Ивана се втали до неузнаваемост (СНИМКА)

Тези дни Ивана зарадва публиката си като събра едни от големите си хитове в Mаshup 2. Този тип компилации се оказва особено предпочитан от фолк звездите през последните месеци и благодарение на това се възродиха много от златните хитове в жанра.

Мнозина се надяват съвсем скоро звездата да пусне и чисто нов сингъл.

Виж още:Ивана продължава да пее и след трагедията с баща ѝПевицата на народа Ивана продължава да пее и вярва, че това би искал баща й, който ни напусна наскор…May 23 2021skafeto.com

Ивана трогна с емоционално признание (Снимка)Всеки човек, независимо от това дали е известен или не, има своите идоли в живота. Някой, който му е…Nov 19 2019skafeto.com


loading...