Ивет Лалова плаж
Ивет Лалова

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Лятото е времето, когато всички се отдаваме на заслужена почивка, която, заради високите температури, прекарваме предимно на морския бряг или край басейна.100% естествена красота – Ивет Лалова срещу всички фотошопирани „красавици“ (Снимки)Невероятната българска спортистка Ивет Лалова открай време ни е любимка, разбира се от една страна б…Aug 29 2019skafeto.com

Водата е едно от изпитаните „лекарства“ срещу непоносимите жеги, които нямат нужда от лекарско предписание. Всички с нетърпение очакваме горещите месеци, за да дадем начало на поредната си ваканция и с радост да се отправим към плажа.

Има обаче и хора, които нямат това щастие… поне не толкова често. Една от тях е прекрасната Ивет Лалова, която само преди броени дни спечели първото място в спринта на 100 метра на Балканиадата в Правец.

За разлика от повечето от нас, Лалова е прекарала лятото в тренировки, подготвяйки се за спортните състезания, пише Дир.бг. За целия сезон тя само един-единствен път е успяла да открадне за себе си малко време, в което да се порадва на слънчевите лъчи, събирайки тен върху хавлиената кърпа.

В официалната си Инстаграм страница най-бързата бяла жена на планетата сподели своя гореща снимка, на която е по изрязан бански в две части с черни и оранжеви мотиви, разкриващ перфектното ѝ тяло.

На кадъра тя е седнала на ръба на басейн, като е вързала косата си на опашка и е допълнила визията си със слънчеви очила с бъбрековидна форма.

„Връщайки лятото назад, си спомням, че всъщност веднъж успях да стигна до басейна, още през юли“, гласи посланието на изображението, което вече има над 12 хил. харесвания.

Фотографията бе коментирана от последователите на Лалова, които не спират да ѝ правят комплименти за външния вид, наричайки я истинска богиня.