Актьорът Иво Аръков публикува емоционален пост във фейсбук по повод трагичната смърт на Лорина Камбурова, която шокиращо загуби битката с коронавируса в руска болница. Двамата си партнираха в сериала „Скъпи наследници“.

„Сърцето ми е разбито и душата ми скърби да науча, че това прекрасно същество вече не е сред нас. Имахме прекрасно партньорство пред камерата и добро приятелство зад нея. Отнеха ни я, без предупреждение, а тепърва и предстояха големите роли, за които беше изрядно подготвена.

Лъчезарно момиче с борбен характер, силна воля, божествена красота, абе както се казва нашата „Wonder Women“ (Жената Чудо). Липсата ти ще е осезаема от всички, както от колеги така и от фенове, а тя имаше от всичко по много!

Иво Аръков плаче за Лорина: Обичам те! Сърцето ми е разбито!

Изказвам моите най-искрени съболезнования на близките и нейното семейство.
Светла да е паметта ти Лорина, където и да си сега. Обичаме те! Поклон!“, написа съкрушен Иво Аръков. Той публикува и две съвместни снимки с Лорина от сериала „Скъпи наследнци“.

Вижте още:
Ужасяваща новина! Лорина Камбурова почина внезапно едва на 30 годиниКрасивата актриса от сериалите „Скъпи наследници“ и „Връзки“ Лорина Камбурова е починала в московска…May 27 2021skafeto.com


loading...