Бившата на Димитър Рачков отвръща на удара. Мария Игнатова направо закова комика с последното си публично признание в мрежата, с което шокира дори най-близките си. „Бременна съм“, написа Игнатова под своя снимка с гаджето си Ивайло Цветков-Нойзи.

На фотоса той я е гушнал пред фотографите, като нежно е положил ръка на коремчето й. В поста обаче Мария бърза да добави в типичния си шеговит стил: „Бременна… с идеи“.

Игнатова отвръща на удара: Бременна съм (СНИМКА)

Игнатова обича да се шегува със своята мнима бременност, тъй като медиите често я „поставят в подобно положение“. Този път обаче Игнатова просто искаше да шашне феновете си и може би да подразни бившия си Димитър Рачков, пише show.bg.

Преди дни той за първи път публично се появи с половинката си Анита Димитрова. За да не остане назад, Игнатова също реши да зарадва с малко „ъпдейт“ фенове и медии, публикувайки провокативно фото с Нойзи. И да върне жеста на Рачков, разбира се.
Водещата така и не уточни с какви точно проекти е бременна и кога ще се родят тези „идеи“. Изказването й обаче подразни последователите й: „Защо ни заблуждаваш така?! Наистина помислихме, че си бременна. Аман от пиар игрички“.

Виж още:Рачков срина Игнатова с едно изречениеПо всичко личи, че Мария Игнатова все още държи влага у Димитър Рачков. Има-няма време и той все се …Jun 9 2021skafeto.com

Мария Игнатова се върна при Халваджиян, готвят нова „Сделка или не“Мария Игнатова, която от септември насам работеше за продуцентския тандем Иван Христов и Андрей Арна…Jun 3 2021skafeto.com

Мария Игнатова обяви края на „Папараци“„Папарашкият сезон свършва, започва летният“, каза Мария Игнатова в началото на предаването „Папарац…May 31 2021skafeto.com


loading...