Игри на волята мани

И третият сезон на „Игри на волята“ вече е в историята, но сме истински щастливи, че сред участниците тази година имаше изключително ярки образи, за които сме убедени, че тепърва ще чуваме още.

Със сигурност сред въпросните ярки образи е и Мани, която неочаквано за мнозина, стигна наистина доста напред в надпреварата. Именно Мани публикува едни повече от интересни снимки в своя Instagram профил, на който виждаме кадри от Игрите, които не са показвани до момента.

На една от снимките виждаме кадри от работата на Бойците на Стопанството. На фотото виждаме Мани, Соня, Неделчо, Калоян, както и мъж в гръб, като вероятно това е Морунов. Явно снимката е правена към средата на сезона, тъй като именно тогава за кратко Калоян бе част от шоуто.

Но носталгията на Мани по дните в „Игри на волята“ не приключиха до тук. Тя качи и как лекар се грижи за контузения ѝ крак. „Втората снимка, като я гледам, ми се къса сърцето“, пише фенка на Мани.

Вижте още:
Ето я красивата жена на Андрей от „Игри на волята“ (ВИДЕО)Големият победител в трети сезон на „Игри на волята“ Андрей продължава живота си, а победата е само …Dec 8 2021skafeto.com

Морунов и Елизабет от „Игри на волята“ се събират в ново риалитиДвама от най-популярните участници в последния сезон на „Игри на волята“ – пожарникарят Димитър Мору…Dec 7 2021skafeto.com


loading...