Изабел Овчарова е най-обичаният български инфлуенсър, според зрителския вот на БНТ и „Любимците на България“. Тя е автор, влогър и откривател. Едва на 18 години, написва дебютната си книга „Щастливей”, която печели „Детска Вазова награда за литература” за 2019 г., няколко месеца след издаването ѝ.

Снима видеа откакто има телефон с камера, а от две години ги качва в YouTube и каналът ѝ бързо се превръща в един от най-следваните в България. Изи има над 278 000 последователи в социалните си мрежи, които ежедневно се забавляват, учат и променят заедно с нея. В класацията бяха номинирани още Лазар Ангелов, Николета Лозанова, TheClashers, Антоанет Пепе, Тита и Айде БГ.

„Любимците на България“ продължава с гласуването в категория Образование, в която водещият Миро представи личностите, събрали най-много зрителски предложения. Физикът Теодиосий Теодисиев, учителят в Американо-Английска Академия в София Христо Господинов, блогърут и учител по история Димитър Гилев, астрофизикът д-р Владимир Божилов, заместник–директор на 106-то ОУ и член на УС на Фондация „Заедно в час“ – Росен Богомилов, преподавателя по икономика, предприемачество и счетоводство Радина Маринчева и френският физик (професор в университета „Мария и Пиер Кюри“ в Париж) от български произход, роден в село Оряховица – Минко Балкански. Гласуването за тях продължава до неделя, 21ноември, на bnt.bg/lubimcite


loading...