Мис България Свят

Конкурсите за красота са нещо, към което много млади момичета се стремят. Не само че чрез тях те получават още едно признание за външния си вид, но и това е страхотна платформа, от която да промотират различни каузи и идеи. Отличените дами с титли от такива конкурси, обикновено придобиват и слава след конкурса, което задейства кариерата им.

Марго Купър спечели титлата „Мис България Свят“ 2019 и ще представи страната ни на конкурса „Мис Свят“, който ще се проведе през декември в Лондон, предават от iwoman.bg. 26-годишната красавица има българо-руски корени, завършила е Журналистика в Московския държавен университет „М.В. Ломоносов“. Работи като лайф коуч и активно се занимава с благотворителност.
Избраха Мис България Свят 2019 (Снимки)

Преди дни тя сподели във Facebook страницата си защо е решила да участва в тазгодишния конкурс. Публикуваме без редакция:
„Тази година реших да се състезавам в конкурса за красота Miss World Bulgaria. Целта ми е, с гордост да представям България на на най високо международно ниво и също така да демонстрирам на целия свят, че да бъдеш Българска красавица не опира само до външната красота а и до ценностна система:саморазвитие, добрина, грижа за околната среда, отговорно потребление на природни ресурси, помощ в личностното развитие на другите хора.
Избраха Мис България Свят 2019 (Снимки)

Щастлива съм, че живеем във време, в което стандартите за красота не се базират единствено и само над външният вид, а и на това да изразяваш личността си. Както знаете Виктория Сикрет тази годна отмени своето шоуто си поради промяна в стандартите за красота.Надявам се че света на конкурсите за красота ще стане по достъпен за момичета с различен ръст, фигура и персонална уникалност. Също така се надявам България да бъде видяна на световно ниво като място притежаващо красота и характер в едно, въпреки стереотипа. За мен е много важно да съм пример на новото поколение, изградила себеси сама като горда, силна, активна жена. Чиито глас се бори за промяната на света.“
Снимки: ХайлайфКак поддържа форма една Мис България?Няма две мнения за красивата Славена Вътова, тя несъмнено е една от заслужилите носителки на коронат…Sep 22 2019skafeto.comВижте Мис България година след короноването (СНИМКИ)Мис България 2018-а Теодора Мудева запали социалните мрежи с горещи снимки, дело на талантливия фото…Aug 17 2019skafeto.com


loading...