известни дами

В света има много известни дами, които дори в понапреднала възраст изглеждат невероятно. Често в тези случаи това се дължи на козметичната индустрия и на напредналата медицина. Но има и такива звезди, които разчитат на природната си красота и по този начин се превръщат в страхотен пример за младите момичета, които да придобият увереност в собствената си красота.

Във филмовата и модната индустрия остаряване се приема изключително трудно, предават от dama.bg. Звездите масово прибягват до операции, процедури и какво ли е, за да могат да запазят младежкия си вид. Много от тях обаче не вярват в пластичната хирургия и предпочитат да остареят достолепно, отколкото да заприличат на восъчни фигури. Представяме ви 8 звезди, които не желаят да променят външния си вид.

Одри Тоту, 43 години
Актрисата твърди, че е щастлива от остаряването. Одре вярва, че можем да радваме на красотата си само като се приемем с всички недостатъци.

Ева Лонгория, 44 години
Звездата от „Отчаяни съпруги“ не осъжда онези, които решават да коригират външния си вид. Самата актриса обаче заяви, че никога няма да се осмели да се подложи на такива манипулации. Тя се ужася от игли и предпочита да си прави домашни маски.

Кейт Уинслет, 44 години
Кейт е категорично против пластичните операции. Тя споделя, че това противоречи на моралните ѝ принципи и възпитание.

Хайди Клум, 46 години
В модната индустрия тези, които не прибягват до инжекции и други козметични трикове, са застрашен вид. Хайди обаче смята, че няма нужда от корекции и дори би искала да бъде „последния динозавър с набръчкано чело“.

Кристи Търлингтън, 50 години
Американският супермодел ревностно се съпротивлява на пластичната хирургия. Тя споделя, че до скоро не е имало такива драми и толкова много процедури за подмладяване.

Кейт Бланшет, 50 години
Актрисата поддържа красотата си чрез правилното хранене, редовни упражнения и натурална козметика. Според нея пластичните операции не си струват парите, освен това след операцията тялото губи много енергия по възстановяването.

Джулия Робъртс, 51 години
Една от най-високоплатените актриси в света споделя, че буквално е застрашила кариерата си заради негативното си отношение към пластичните операции.

Моника Белучи, 55 години
Моника нито един път не си е правила манипулация. Тя е убедена, че бръчките са по-добри от „изкуственото“ лице и според нея актрисите не се нуждаят от такива операции, тъй като това се отразява негативно на изражението на лицето.11 холивудски звезди, които са сменили имената сиИмето е визитната картичка на човека. По тази причина ние сме ревностни пазители на правилното му пр…Nov 8 2019skafeto.comЗвездите, които промениха драстично прическите си през 2019 годинаЗвездите, макар известни, са също хора като нас. Те имат своите предпочитания, вкус и интереси и се …Nov 7 2019skafeto.com

loading...