издръжката

Когато двама души се разделят, обикновено мъжът започва финансово да помага на жената за отглеждането на децата им. Разбира се, това зависи както от финансовото положение на мъжа, така и от конкретните обстоятелства по раздялата на родителите. В случая на д-р Енчев и Теди Велинова, издръжката е задължителна и по тази причина миската се радва на солидна подкрепа от бившия си мъж.

Раздялата с д-р Енчев поне засега излиза доста изгодно за Теди Велинова, която освен солидна издръжка, се радва и на факта, че децата й не са усетили нито за ден липсата на баща си, който се грижи все така активно за тях, пишат от show.blitz.bg.

Откакто са разделени манекенката и бизнесменът се стараят максимално да поддържат добри отношения в името на децата си. В момента д-р Енчев дори е заедно със 7-годишния си син Филип на почивка в Берлин и с гордост публикува снимка от почивката в социалните мрежи. Баща и син релаксират в луксозен хотел, а повода е имения ден на именития хирург, който има и доста делови партньори в Германия. Дъщеричката на д-р Енчев – София, пък е с майка си Теди Велинова в София.

И въпреки раздялата, манекенката е спокойна за бъдещето си, както и това на децата си, защото получава доста добра месечна издръжка от пластичния хирург, пише „Уикенд“. Според изданието тя е в размер на 10 000 лв., която е доста висока за родните стандарти. Всички разходи за децата покрива д-р Енчев, а Теди заедно с хлапетата остана да живее в семейното имение.Стана ясно какво ще работи Теди Велинова след раздялата с д-р ЕнчевТеди Велинова показва, че раздялата с д-р Енчев не й се отразява така, както мнозина предполагаха. Д…Nov 14 2019skafeto.comТеди Велинова превърнала живота на д-р Енчев в ад, докарала го почти до лудостНай-после стана ясно точно какво е разделило пластичния хирург на звездите д-р Ангел Енчев и майката…Aug 12 2019skafeto.com

loading...