Господари на ефира

Шоуто „Господари на ефира” по всяка вероятност ще се върне на екран наесен. Продуцентите Джуди и Маги Халваджиян няколко пъти са били засичани в сградата на Би Ти Ви в последните две седмици и по всяка вероятност в момента текат преговори с ръководството на медията от където преди години стартираха същото шоу.

Очаква се предаването да заеме мястото на „Шоуто на Николаос Цитиридис”, което е с нисък рейтинг, твърди Уикенд. Преди 2 години „Господарите” бяха свалени от ефир от Нова, но продължиха в малко по-различния интернет формат „Господари на уеба”.

„Ако някоя от водещите телевизии ни предложи подходящи условия, може и да се върнем на екран”, споделял е нееднократно продуцента Джуди Халваджиян и изглежда този момент вече е настъпил. Според запознати „Господарите” ще подновят излъчването си през есента на мястото на „Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви и ще се излъчват всяка вечер точно в 22,30 ч.

Обрат: Нова телевизия сваля любимото шоу „Господари на ефира“Култовото шоу „Господари на ефира“ няма да продължи да се излъчва по Нова телевизия, съобщи агенция …Jan 28 2019skafeto.com

loading...