евгени минчев гълъбо

Евгени Минчев показа неподозиран талант – светският лъв пропя, а песента „Гълъбо“ се превърна за кратко време в хит, но след скандал с авторката на песента Вида Пиронкова певецът Миро от разпадналия се дует „Каризма” бе принуден да спре да я изпълнява.

Парчето продължи своя живот с изпълнението на Памела Калоянова, като аранжиментът бе дискотечен.

Вече е факт и третата версия на песента, този път в изпълнение на Евгени Минчев. Клипът е заснет в замъка Горинг във Великобритания, принадлежал през годините на британският поет Пърси Шели.

Във видеото, като муза на Евгени участва лейди Колин Кембъл – един от биографите на принцеса Даяна и кралското семейство и настоящ притежател на замъка.

Евгени Минчев за скандала с билбордовете: Отегчени гейчета с тъмни кръгове под очите искат да се натъманятИма страшно момчета… Най-големият грях е да бъдеш повърхностен… Слушайте, мили хора, знам, че е …Dec 20 2018skafeto.com

Лейди Кембъл е гостувала на няколко пъти у нас за партита, организирани от Минчев, включително и на рождените му дни.

Музиката и текстът на „Гълъбо“ изпълнявана от Евгени Минчев са на Вида Пиронкова, а новият аранжимент е дело на Артур Надосян. Режисьор на клипа е Люси Иларионов.

Лорд Евгени Минчев показа певчески уменияИзключително скандалният ПР специалист лорд Евгени Минчев, който предизвиква много противоречиви ком…Feb 22 2019skafeto.com

loading...