Райна

Райна е една от най-известните и дългогодишните изпълнителки на поп-фолк сцената у нас. Тя се прослави като част от дует с Константин, но след раздялата им, двамата поеха по собствени професионални и лични пътища. В момента, певицата преживява раздяла в любовен план, но това не й пречи да се развива в професионален план, както личи и от снимките, които тя и танцьорът Атанас Месечков пуснаха в социалните мрежи.
Изненада: Райна в обятията на Атанас Месечков (Снимки)

Драматичните обрати в личния живот определено не са повлияли на професионалния устрем на Райна, поне съдейки по активността й напоследък, пишат от show.blitz.bg. Пилето поп фолка у нас предпочита да работи, отколкото да изпада в депресия у дома. И очевидно много добре й се получава. Нещо повече – изкусителната брюнетка явно вече е забравила доскорошната си любов в лицето на ММА боеца Валери Тюлеков, и смело се хвърли в обятията на Атанас Месечков.
Изненада: Райна в обятията на Атанас Месечков (Снимки)

Причина за опасната близост на двамата обаче, не е любовна връзка, а таен проект, в основата на който са страсти и огнени танци, в които както добре знаем звездата на „Пайнер“ няма равна. „С нетърпение очаквам да ви представя едно вълнуващо пътуване на мен и Райна през емоцията на #Flamenco #Tango & #PasoDoble #comingsoon…“, написа танцьорът и допълнително погъделичка любопитството на последователите си в социалните мрежи.

Райна, разбира се, също му помогна за този ефект с емоционално признание:
„Благодаря на Атанас Месечков, че избра мен, за да представим красотата на латино-танците. Той е изключителен професионалист, работили сме заедно и преди, а сега мисля, че си паснахме като темперамент още повече. Щастлива съм, че с видеото, което заснехме, ще подкрепя и хуманната идея на Фондация „Атанас Месечков“. „Танците са много огнени и горещи като самата мен… Мисля, че добре се справихме и зрителите ще се насладят на темперамента, който се постарахме да им предадем“, добави още с нескрито вълнение певицата.Пълен потрес: Фолк певицата Райна избяга от България и сложи бурка! (СНИМКА)Пилето на фолка сложи бурка. Певицата Райна замина за Дубай заедно с мъжа до себе си – ММА боецът Ва…Nov 26 2018skafeto.comБившият на фолкпевицата Владимир: Кали ми изневери„Причината да се разделим с Кали е изневяра от нейна страна. Тя имаше връзка с друг мъж преди нашата…Mar 27 2019skafeto.com

loading...