Фолкпевицата Сашка Васева след дълго лечение вече е изписана от германската клиника, където ѝ направиха няколко операции, за да отстранят тумора в мозъка ѝ. В момента тя е настанена в център за рехабилитация. Повече за състоянието на певицата сподели съпругът ѝ Христо Бакърджиев чрез видеовръзка от Германия в ефира на Би Ти Ви.

„С добри темпове се подобрява здравословното ѝ състояние – това показва огненият ѝ темперамент, който проявява вече. Доколкото успяхме, бяхме заедно на коледните и новогодишни празници – много е строго поради COVID пандемията“, сподели той.

Христо Бакърджиев сподели, че съпругата му вече пее с доста силен глас.

По-скоро пее италиански песни – „O sole mio“, „Ave Maria“, „Mamma, son tanto felice“. Също пее и на сръбски – „Руфинка болна легнала. Има още дълъг пет, за да се възстанови. Засега е на съвсем ранен стадий – напредва, но не е толкова бързо и лесно, каза Бакърджиев.

„Всеки се въздържа от по-точни прогнози, но около един и два месеца ще прекара в този център за рехабилитация“, допълни той.

„Всичко хирургически е минало по план – бяха две операции, които може да се каже засега, че са минали успешно“, сподели Бакърджиев.

„С обща помощ се справяме, засега не сме се справили докрай със сумата. Познати помогнаха, но това е дълъг път“, каза той.

Пожелава си да прогледне, да е с децата и да може да пее, сподели съпругът на Сашка Васева.


loading...