нови тайни

Макар и постоянно в медийното пространство, дори личности като Кейт Мидълтън имат своите тайни, които не са обществено достояние. Проблемът с известността е, че често те не остават скрити за дълго. Днес ви представяме някои нови тайни от личния живот на херцогинята, които излязоха наяве.

Мнозина обичат всякакви пикантерии, свързани с британското кралско семейство. Сега обаче попаднахме на доста пикантна история, пишат от jenata.blitz.bg. Тя бе споделена от човек, близък до кралското семейство. Невероятните разкрития са свързани именно с личния живот на Кейт Мидълтън. Източникът от Бъкингамския дворец разказа какви принципи в живота спазва 37-годишната Кейт Мидълтън. Той бе категоричен, че херцогинята на Кеймбридж много ясно определя нейните ценности и приоритети и вижда благосъстоянието на родната си страна като една от основните си цели.

„Кралското семейство, Великобритания и близките й са на първо място за Кейт. Основните й ценности до голяма степен определят как живее и работи“, споделя източникът от Бъкингамския дворец. Той още сподели, че Кейт има колегиален подход в работата й. Херцогинята уважава мнението на всеки член от нейния екип и често се вслушва в техните съвети.

Освен това Кейт приема ролята си в кралското семейство много сериозно и винаги се опитва да направи всичко по силите си, за да реши различните проблеми. „Тя отделя време, за да слуша дори най-неопитните членове на екипа си. Тогава те си казват: „Леле, тя знае моето име. Попита какво мисля!“. Кейт винаги остава вярна на себе си и дори ако направите грешка, тя все пак ще ви подкрепи. Тя се отнася добре с другите хора, така че в замяна винаги получава най-доброто от тях“, допълва източникът, близък до кралското семейство.Кейт Мидълтън доказа, че е на първо място човек от народаКейт Мидълтън не е типичната кралска особа. Паралелите между нея и покойната принцеса Даяна са посто…Oct 2 2019skafeto.comСилата на една рокля: Вижте как Кейт Мидълтън блеснаПротоколът в Кралското семейство определено е изключително строг и е една от причините, поради които…Mar 20 2019skafeto.com

loading...